Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 03. 2014. 22:56 >> 02:13

PARTIZAN SRUŠIO MAKABI

Ubjedljivi Real, PAO bolji od Fenera

U derbiju za prvo mjesto u grupi F Real Madrid je kod kuće ubjedljivo savladao CSKA Moskvu sa 93:79, pa “Kraljevski klub“ sada drži poziciju broj jedan s istim brojem bodova kao i CSKA. Panatinaiskos je bio bolji od Fenera 76:67, dok je Partizan nakon drame i preokreta savladao Makabi u Beogradu sa 72:70.

Real je  predvodio fantastični Rudi Fernandez koji je ubacio 28 poena, Nikola Mirotić je dodao 15, dok su Ljujl, Rodrigez i Burusis postigli po 10. S druge strane, u redovima CSKA, jedino je bio raspoložen Soni Vims koji je postigao 28 poena.

U Atini je viđen odličan meč,  Željko Obradović je na početku dobio veliko priznanje i ovacije domaćih navijača, ali je Fener “položio oružje“. Majkl Bramos je sa 23 poena bio prvo imeu grčkom sastavu,  , dok je Emir Preldžić sa 13 poena, 5 skokova i 6 asistencija bio najbolji kod Fenera.

U Beogradu je Makabi vodio većim dijelom meča, ali su igrači Duška Vujoševića odigrali fenomenalno posljednju četvrtinu i zasluženo slavili.

Bogdan Bogdanović je sa 18 poena nastavio niz odličnih izdanja, Dejan Musli i Milenko Tepić su dodali po 13 poena, dok je Aleks Tajus sa 14 poena i 11 skokova bio prvo ime izraelskog prvaka. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније