Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Beta ]

26. 08. 2023. 18:33 >> 18:33

MUNDOBASKET

Pešić zadovoljan igrom protiv Kine na početku Svjetskog prvenstva

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je da je zadovoljan igrom i pobjedom u današnjoj utakmici protiv Kine i da očekuje da će ekipa napredovati kako Svjetsko prvenstvo bude odmicalo.

"Dobro smo se pripremili za utakmicu, a sve što smo planirali uspjeli smo da sprovedemo u djelo. Ostvarili smo vrijednu pobjedu, a prikazali smo i veoma dobru partiju u oba smjera. Odbrana je bila na željenom nivou, a iz dobre odbrane imali smo dovoljno samopouzdanja za igru u napadu. Ovo je potpuno novi tim. Utakmica sa Kinom je bila jako bitna da pokažemo da vrijedimo i možemo", rekao je Pešić.

Košarkaši Srbije pobijedili su u Manili selekciju Kine sa 105:63, na početku takmičenja na Svjetskom prvenstvu na Filipinima, u Japanu i Indoneziji.

"Idemo dalje, a kao i protiv Kine, u svakoj narednoj utakmici ključ će biti odbrana. Očekujem da napredujemo kako šampionat bude odmicao. Vjerujem da smo kadri da obradujemo ljubitelje košarke u Srbiji, kao što smo to uradili i protiv Kine", naveo je Pešić.

Centar Nikola Milutinov zadovoljan je prikazanom igrom.

"Odličan start, otvorili smo meč sa odličnom energijom, jakom odbranom i to nam je donijelo rezulat. Trčali smo odlično, samo treba da nastavimo tako. Drago mi je što su naši ljudi tu, što nam pružaju podršku, hvala im mnogo", rekao je Milutinov.

Srbija će u drugom kolu u ponedjeljak od 14 časova igrati protiv Portorika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније