Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 04. 2014. 17:33 >> 17:33

ZBOG SMIRIVANJA STRASTI

Nakon Vujoševića, i Čović prihvatio TV duel

Predsjednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević prihvatili su poziv za emisiju Utisak nedelje B92.

B92 je uputila poziv Čoviću i Vujoševiću da se sretnu i uživo pred gledaocima razgovaraju o temama zbog kojih se posljednjih dana ponovo "prepucavaju".

Emisija autorke Olje Bećković biće održana 6. aprila u 21 čas.

"Prihvatam učešće u emisiji i pored toga što je sve urađeno na neuobičajen način, jer je to bilo nečija želja. Prihvatanjem učešća u emisiji želim da se ova medijska sapunica ili bolje rečeno brlog, koji je napravljen od strane predsjednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duška Vujoševića, kao i svake godine više ne razvlači u nedogled. Moj jedini uslov, ili bolje rečeno očekivanje je da će to biti posljednji javni, medijski nastup tog čovjeka u kome će spominjati KK Crvena zvezda“, rekao je Čović i potom dodao:

„Razlog zašto prihvatam učešće u ovoj emisiji, koju je uzgred budi rečeno Vujošević ugovorio sa voditeljkom Oljom Bećković, je zapravo moj doprinos smirivanju strasti, ali i poklon svim iskrenim navijačima u ovoj zemlji koji više ne žele da slušaju medijske cirkuse i šarade predsjednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duška Vujoševića“, zaključio je Čović.

(b92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније