Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

14. 10. 2023. 11:40 >> 11:40

ABA LIGA

Mijović i Pol pred Krku: Agresivnost i odbrana ključ pobjede

Trener košarkaša Budućnosti, Petar Mijović, rekao je uoči meča sa Krkom u trećem kolu ABA lige da se radi od kvalitetnoj ekipi, kao i da je agresivnost u odbrani od prvog minuta ključ pobjede. Sličnog mišljenja je i bek Podgoričana, Brendon Pol.

"Plavo-bijeli" dočekuju Krku nakon teškog gostovanja i poraza u Evrokupu od Turk Telekoma 79:77.

"Imaćemo samo jedan trening pred duel sa Krkom, poslije napornog puta i izuzetno zahtjevne i teške utakmice protiv Turk Telekoma. Ekipa iz Novog Mesta je neugodna i kvalitetna, a podatak da je slavila protiv FMP Železnika u gostima potvrđuje rečeno", poručuje Mijović i dodaje:

"Nastojaćemo da osvježimo tim, nastojaćemo da od prvog minuta budu agresivni, da odigramo meč sa mnogo energije, prije svega u odbrani. Ponavljam, Krka je izuzetno neugodan i zahtjevan rival, ali kao i svi u timu, vjerujem da ćemo uspjeti da stignemo do pobjede", ističe strateg Podgoričana.

Sličnog mišljenja je i košarkaš Budućnosti, Brendon Pol.

"Treba da se vratimo našem načinu košarke. Mislim da smo protiv Turk Telekoma veći dio meča odigrali mekano, bez željene čvrstine u odbrani. U duelu koji slijedi, moramo da budemo agresivni i čvrsti od prvog minuta. Ako odbrana bude na željenom nivou, a vjerujem da hoće, ni pobjede neće doći u pitanje", poručio je bek "plavo-bijelih".

Utakmica između Budućnosti i Krke počeće u 19 sati u dvorani SC "Morača".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније