Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 04. 2014. 22:03 >> 22:04

BALKANSKA LIGA

Kraj evropske misije Teoda

Košarkaši Teoda nijesu uspjeli da preokrenu protiv bugarskog Balkana i pobijede sa 5 poena razlike, što bi im obezbijedilo prolaz na Final four.

Nakon prvog poraza prošle sedmice u Tivtu (71:75), Kadijini izabranici su i večeras poraženi u Botevgradu rezultatom 66:58 (16:9, 18:18, 17:19, 15:12)

Na početku se desilo upravo ono čega se iskusni Vučurović pribojavao u najavi meča za naš portal - Teodo nije ušao dovoljno agresivno u susret i Bugari su odmah stekli opipljivu prednost: 16:6. Do kraja prve dionice koš Pekića i bacanje Bocke promijenili su rezultat na semaforu: 16:9.

U drugom kvartalu razigrao se Đikanović koji je sa 10 poena držao svoj tim na pristojnom odstojanju, a nakon koša Marinova 4 sekunde prije kraja ovog perioda igre na odmor se pošlo sa takođe 7 poena razlike: 34:27.

Simultanka gostujućeg centra viđena je i u trećoj četvrtini: Savo je postigao 11 poena i Teodo je istopio još dva poena pred posljednjih 10 minuta 51:46, ali to je sve što je crnogorski predstavnik uspio da uradi.

Đikanović, osim Vučurovića, nije imao adekvatnu podršku u napadu večeras, pa Tivćani u četvrtoj dionici igre nijednom nisu ugorzili domaće, koji su na kraju pobijedili sa 8 poena razlike, ukupno 12: 66:58.

Najbolji u timu koji će igrati F4 bio je Lilov sa 15 poena, a pratio gas je Marinov sa 13.

U gostujućem sastavu još jednom je blistao Đikanović sa 27 poena i 13 skokova, a Vučurović se 14 puta upisao u strijelce.

Kompletna statistika ovdje.

Teodo zaslužuje sve čestitke za fenomenalni drugi dio evropske sezone. Tivćani su i večeras, i pored velikog umora zbog zgusnutog rasporeda utakmica i dugih putovanja, pokazali da su ozbiljan i respektabilan sastav koji je uz malo sreće i iskustva mogao i do istorijskog uspjeha!

(košarka.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније