Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 05. 2014. 20:37 >> 20:42

FINALE EUROKUPA

Valensija u Rusiju sa plus 13

Košarkaši Valensije pobijedili su Uniks ,u prvom meču finala Eurokupa 80:67. Naš reprezentativac Bojan Dubljević je bio dobar sa 12 poena i 4 skoka.

Iako je nakon večerašnje pobjede blizu osvajanja Evrokupa, Valensija je propustila šansu da ubjedljivije trijumfuje, a i Uniks je odlično odigrao posljednju četvrtinu i sačuvao šansu da napravi preokret u revanšu 7. maja. 

Španci su odlično odigrali u prvoj četvrtini, dobili je 27:12. Na poluvrijeme su imali prednost 22 poena, da bi u posljednju četvrtinu gost ušao sa minus 30, 74:44. Tada se činilo da je pitanje osvajača riješeno, ali posljednja četvrtina pripala je potpuno timu iz Kazanja. Rusi su je dobili sa 23:6 pa je konačan rezultat bio svega 13 poena razlike za Špance. 80:67.

Valensija posljednja tri minuta nije postigla poene, a 3:08 prije kraja je pogodio naš Bojan Dubljević koji je meč završio sa 12 poena uz odličnih 60 odsto šuta iz igre, imao je i četiri skoka. Najbolji u pobjedničkom timu bio je Doelman sa 28 poena, šest skokova i tri ukradene lopte.

Kod Uniksa 19 poena je postigao Veremenka, 12 Harangodija i 10 Eidson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније