Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

25. 12. 2023. 21:43 >> 21:47
Čitaj mi:

NBA

Brunsonova škola Janisu i Lilardu: Plej Njujorka sa 38 poena nosio Nikse do pobjede

Košarkaši Njujork Niksa slavili su protiv Milvoki Baksa 129:122 u tradicionalnom "Božićnjom danu NBA lige".

Sjajna partija Džejlena Brunsona koji je ubacio večeras 38 poena i tako bio "glavni krivac" za prekid serije Baksa koji su bili vezali sedam uzastopnih pobjeda.

Milvoki je slavio u prethodna dva duela ove sezone, ali večeras nisu imali rješenje za raspoloženog pleja, koji je imao i dobru pomoć saigrača.

Džulijus Rendl je tako dao 24 poena i imao devet skokova, Ar Džej Beret je dao 21, dok je Imnuel Kvikli meč završio sa 20 poena.

Kod Baksa Janis Adetokumbo i Demijan Lilard su dali po 32 poena, Kris Midlton je dao 24.

Baksi koji su već šesti put uzastopno izabrani da igraju na "Božićni dan" (tradicija u SAD koja donosi veliku gledanost i nacionalne prenose), i sada su na 50 odsto sa po tri pobjede i poraza.

Ekipa iz Viskonsina je sada generalno na 22 pobjede i osam poraza, dok je Njujork na 17 pobjeda i 12 poraza.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније