Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 02. 2024. 19:20 >> 19:19
Čitaj mi:

UGOVOR DO KRAJA SEZONE

Zvanično: Riki Rubio potpisao za Barselonu

Španski košarkaš Riki Rubio predstavljen je kao novo pojačanje Barselone.

On je sa Kataloncima potpisao ugovor do kraja sezone i imaće pravo nastupa u Evroligi i u Endesa liga.

Iskusni plejmejker je prije pola godine odlučio da napravi pauzu zbog problema sa mentalnim zdravljem, a krajem januara je saopštio da se vraća košarci.

"Hvala medijima i ostalim članovima košarkaške javnosti što su ispoštovali moju privatnost. Bio je to vrlo kompleksan period, nisam u potpunosti razumio šta mi se dešava i omogućili ste mi da to na miru riješim. I dalje radim na tome i tako će biti i ubuduće. Nije bilo jednostavno Barsi da ispuni moje zahtjeve, koji su prilično neobični",kazao je Rubio na predstavljanju.

Kazao je da prihvaćen u klubu na najljepši mogući način.

"Došao sam u klub tokom sezone i pitam za jedinstvene uslove. Prihvatili su, puni razumijevanja. Već 18 godina sam profesionalac, nikada ranije nisam bio dio ovako dobre grupe igrača, momentalno su me prihvatili", istakao je Rubio.

Rubio je u Evropi igrao samo za matični Huventud. U NBA karijeri igrao je u Minesoti, Juti, Finiksu i Klivlendu.

Sa reprezentacijom Španije osvojio je dva evropska zlata i dvije bronze, te olimpijsko srebro i bronzu, kao i zlatnu medalju na Mundobasketu u Kini 2019. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније