Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

22. 03. 2024. 10:21 >> 10:43
Čitaj mi:

utisci poslije poraza

Obradović realan nakon poraza od Reala

Partizan nije izdržao protiv najboljeg tima u Evroligi i zabilježio je 17. poraz ove sezone. Real Madrid slavio je u Beogradu rezultatom 88:76.

Željko Obradović, trener Partizana, deveterostruki prvak Evrope te jedan od najtrofejnijih i najboljih trenera u istoriji košarke, nakon domaćeg poraza od Reala naklonio se hrvatskom asu evropskog prvaka.

Mario Hezonja, ljubimac Grobara koji su mu i ovaj put skandirali u krcatoj beogradskoj Areni, briljirao je sa 25 poena (sjajnih 5/6 za trojku), 6 skokova i 5 asistencija. 

"Napravili su veliku razliku u trećoj četvrtini, Mario Hezonja je dominirao, pripremali smo odbranu na njemu, ali on ima šut i sa 7, 8, 9 metara... Real je ekipa koja dominira, ubjedljivo su prvi, tako da ne mislim da je ovaj poraz od Reala nešto što je previše bolno za nas. Neke druge utakmice smo izgubili zahvaljujući našim greškama. Ne znam da li su igrači bili u grču. Imali smo borbenost i želju, ali nije bilo dovoljno'', izjavio je  Obradović.

Na kraju, pitanje koje najviše zanima navijače Partizana - Kad se vraća Ledej?

''Ne znam. Kad smo se čuli, pričali smo isključivo o njegovoj porodičnoj tragediji. Za njega je to sada najbojnije i najvažnije. Ne znam kad je sahrana. Znam da mu je otac bio vojno lice i sahranjuje se po pravilima kako se to radi u američkoj vojsci'', rekao je Obradović.

 

Sada je Partizan na skoru 14-17, ostaje na 10. mjestu i nastavlja borbu za plej-in. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније