Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 03. 2024. 12:41 >> 12:47
Čitaj mi:

IMA POZITIVNO MIŠLJENJE O NOVOM ČLANU

Pavićević: Dubai će donijeti novu dimenziju ABA ligi

Trener Mornara Mihailo Pavićević kazao je da je stekao utisak da nijedan klub nije protiv ulaska Dubaija u ABA ligu, te da vjeruje da će taj klub donijeti novu dimenziju regionalnom takmičenju.

Skupština ABA lige je u utorak odlučila da košarkaški klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata od naredne sezone uđe u ligu.

Na toj Skupštini nije prisustvovao niko iz Budućnosti, dok je Partizan jedini bio protiv.

"Mogu da imam stav samo kao trener, a ne ispred kluba, a on je da takve stvari uvijek donesu nešto novo. Dubai je izazvao razne reakcije, ne samo u ABA ligi već i u Evroligi. Utisak koji sam stekao jeste da niko nije protiv ulaska tog kluba, dok pojedini normalno gledaju neke više i svoje interese i ne kritikujem ih zbog toga ", istakao je Pavićević za YouTube kanal barskog kluba i dodao:

"Dubai donosi neku novu dimenziju, a vidjećemo kako će sve da izgleda".

Ukoliko se ABA liga proširi sa 14 na 16 timova Mornar bi mogao da obezbijedi opstanak i bez baraža.

"Razumijem ekipe koje igraju Evroligu da im sve to povećava broj utakmica, ali sigurno će Dubai učiniti ABA ligu zanimljivijom za ovaj region... U svakom slučaju sve gledam kroz pozitivne stvari i imam takvo mišljenje u ulasku tog kluba", zaključio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније