Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Mina ]

23. 03. 2024. 08:50 >> 08:50
Čitaj mi:

WABA LIGA

Budućnost protiv Sloge za finale

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće danas u Podgorici protiv Sloge iz Požege polufinalni meč završnog turnira WABA lige. Trener "vučica" Vladan Radović, želi drugi trofej, nakon što je podgorički sastav najbolji bio i 2020. godine. On je kazao da će finalni turnir biti praznik košarke.

"Nije baš česta situacija da na utakmici ženske košarke bude više od 2.000 gledalaca, a siguran sam da će se nama kao i prethodne dvije godine i sada to desiti. Klub pravi nevjerovatan napor, a sve to bilo bi nemoguće bez sponzora, kompanije Bemaks", rekao je Radović.

Komentarišući rezultat iz ligaškog dijela, imajući u vidu činjenicu da su sezonu počeli bez četiri najbolje košarkašice, on je kazao da ne bi vjerovao da mu je neko rekao u septembru da će finalni turnir doćekati sa prve pozicije.

"Adaptirali smo se dobro nakon odlaska najboljih igračica, iako je bilo teških mečeva kao protiv Duge, Sloge i Partizana. Dobro je za mlade igračice da imaju takve mečeve. Nadam se da ćemo biti mirni, nije lako igrati pred punom dvoranom, treći put smo domaćini, ali vjerujem da ćemo izgledati dobro – dodao je Radović.

Govoreći o rivalu u polufinalu, mladi stručnjak iz Nikšića, objasnio je da Sloga nije slučajno stigla do završnice.

"Ne potcjenjujemo ih, iako smo negdje u mislima na finale, ali fokusirani smo samo na Slogu. Nadam se da možemo stići do meča za trofej, ali sada razmišljamo samo o prvom meču", rekao je Radović.

Duel u Bemaks areni počeće u 19 sati i 30 minuta.

U drugom polufinalu, u 16 sati i 30 minuta, sastaće se Celje i Orlovi.

Finalni meč na programu je u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније