Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 04. 2024. 22:31 >> 22:31

REAKCIJE NAKON DERBIJA

Žakelj: Dobro je da smo slavili pred četvrtfinale, Jakara: Previše izgubljenih lopti

Trener Budućnosti Andrej Žakelj kazao je da je dobro što je ekipa ostvarila pobjedu pred četvrtfinale sa Zadrom. Na drugoj strani trener "studenata" Dejan Jakara istakao je da njegova ekipa nije ličila na sebe.

"Plavi" su slavili u gradskom derbiju (93:80) i udaljili rivala od plasmana u plej-of.

Budućnost kao trećeplasirana dočekuje doigravanje.

"Zasluženo smo pobijedili. Kada smo počeli da igramo odbranu u drugoj četvrtini opustili smo se i u napadu i kontrolisali utakmicu. Drago mi je da smo ligaški dio završili pobjedom, to je bitno pred četvrtfinale i sada treba da analiziramo stvari - da vidimo šta možemo da ispravimo i da spremni dočekamo narednu subotu”, rekao je Žakelj.

Zadar je rival koji može da napravi probleme svima, smatra strateg Budućnosti.

"Nadam se da ćemo imati podršku navijača u četvrtfinalu, jer su to najteže utakmice. Moraš da braniš domaći teren, a Zadar je nezgodan, igra atipično i ima odlične pojedince”, dodao je slovenački stručnjak.

Dejan Jakara je ocijenio da je njegova ekipa imala previše izguljenih lopti.

"Budućnost bila mnogo bolja. Teško je igrati protiv ovako kvalitetne ekipe sa 22 izgubljene lopte, tako da je to presudilo. Željeli su poslije tri poraza u ovoj sezoni da nas savladaju i uradili su to potpuno zasluženo. Mi smo imali 16-17 napada manje od rivala”, kazao je Jakara.

SC Derbi sada čeka rasplet utakmcie između Crvena zvezde i Splita na "Gripama".

"Ne zavisimo od sebe, gledaćemo utakmicu i nadamo se da će Zvezda da pobijedi”, zaključio je Jakara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније