Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

29. 04. 2024. 08:42 >> 08:45
Čitaj mi:

nba plej-of

Minesota se plasirala u polufinale, Milvoki pred ispadanjem

Minesota Timbervulvsi pobijedila Finiks Sanse 122:116 dok je Indijana bila bolja od Milvoki Baksa 126:113.

Košarkaši Minesote su ovom pobjedom prošli dalje sa serijom 4:0.

Entoni Edvards je predvodio goste do pobjede sa 40 poena i devet skokova, dok je Karl Entoni Tauns imao 28, uz deset skokova.

Na drugoj strani, Buker i Djurent su odigrali odličan meč, bek je utakmicu okončao sa čak 49 poena, legendarni "KD" sa 33, ali ni to nije pomoglo ekipi Frenka Vogela da stigne do makar jedne pobjede.

 Minesota je zakazala polufinale Zapada sa vjerovatno šampionom NBA lige Denverom Nikole Jokića koji vodi sa 3-1 u seriji i naredne noći ima prvu meč loptu protiv Lejkersa u Koloradu.

Veoma bitnu pobjedu je upisala Indijana, koja je na svom terenu nadigrala Milvoki rezultatom 126:113. 
Pejsersi vode sa 3-1 u četvrfinalnoj seriji Istoka.

Baksi su na ovom duelu bili bez Janisa Adetokumba i Dejmijana Lilarda, a već poslije šest minuta su ostali i bez Bobija Portisa, koji je isključen nakon duela sa Endruom Nembhardom, a uprkos dobrom otporu, šampion iz 2021. je u finišu pao i tako došao na ivicu ispadanja, pošto su Pejsersi na 3:1 u seriji.

Majls Tarner je ponovo bio sjajan sa 29 poena i devet skokova, Tajris Halibarton je dodao 24, dok je Nembhard meč završio sa 15, uz devet asistencija.

Kod gostiju je Bruk Lopez imao 27 i devet skokova, Kris Midlton je upisao 25, uz deset skokova i pet asistencija, dok je Malik Bizli imao 20.

Serija se sada vraća u Viskonsin, naredni meč je na programu u srijedu ujutru (03.30).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније