Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

02. 05. 2024. 21:49 >> 21:53
3

REAGOVANJE

KK Budućnost: Komesar za suđenje da podnese ostavku, nećemo dozvoliti ovakav tretman

Košarkaški klub Budućnost saopštio je večeras da Komesar za suđenje ABA lige, Srđan Dožal mora da podnese ostavku, zbog kako tvrde, propusta koje su arbitri napravili na meču sa Partizanom u Beogradu, na startu polufinala ABA lige.

Podgoričani su poraženi u tom meču 78:67. Druga utakmica se igra u utorak u "Morači”.

"Košarkaški klub Budućnost Voli je, kao i u 25. kolu regularnog dijela, analizirala sudijske odluke na prvom polufinalnom meču ABA lige između Partizana i našeg kluba i uvidjeli smo niz grešaka na našu štetu. Sudijski kriterijum nije bio isti za obje ekipe, pronašli smo 20 grešaka na našu štetu, a u video zapisu smo izdvojili 13 najočiglednijih. Mogu se vidjeti nedosuđeni faulovi, pogrešno dosuđeni faulovi, kao i dvostruki aršini kada su u pitanju "koraci", navodi se u saopštenju.

Istakli su da neće dozvoliti više da imaju takav tretman kod sudija.

"Naš klub neće dozvoliti ovakav tretman kod sudija u ABA ligi, ne želimo da u odlučujućim mečevima nisu igrači ti koji odlučuju pobjednika utakmice. Najodgovornija osoba za ovako nizak nivo suđenja je komesar za suđenje u ABA ligi - Srđan Dožal. Zato šaljemo jasnu poruku gospodinu Dožalu: Pakuj kofere!", zakljuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније