Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

08. 05. 2024. 12:30 >> 12:30
Čitaj mi:

evroliga

Ataman: Zaslužili smo plasman u polufinale

U punoj OAKA areni sinoć je pao Makabi u petom meču 81:72, pa je grčki tim nakon 12 godina u polufinalu Evrolige.

Turskom stručnjaku Erginu Atamanu ovaj uspjeh je među najdražim u karijeri.

"Čestitam Makabiju, zaslužuju poštovanje, igrali su jako čvrsto u ovoj seriji. Imali smo sjajnu godinu, zaslužili smo ovaj plasman. Bili smo drugi u ligaškom delu, izgubili smo prvi meč, ali ne i samopouzdanje", izjavio je Ataman i dodao:

"Želim da pokažem pesnice cijelom svijetu, svijetu koji nas je podržavao, Turcima, cijeloj Evropi, sada ćemo biti kandidati za titulu u Evroligi, Idemo!!!"

Pobjedu je na svoj način prokomentarisao kontroverzni vlasnik PAO-a Dimitrios Janakopulos.

"Čestitke nisu za nas. Čestitke za plasman na fajnal-for mogu da dobiju ostali timovi, a mi ih možemo dobiti samo ako podignemo pehar".

Panatinaikos je trijumfovao 3-2 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, a polufinalu će se 24. maja u berlinskoj Mercedes Benc Areni sastati sa pobjednikom majstorice između Monaka i Fenerbahčea koja je na programu večeras od 19h.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније