Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 07. 2014. 11:23 >> 11:22

BASKIJCI TRAŽE TRENERA

Radonjić na meti Laboral Kuće

Crnogorski stručnjak i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nalazi se na listi želja uprave Laboral Kuće, prenose španski mediji.

Poslije neuspješnih pregovora sa Sašom Obradovićem, Laboral Kuća je i dalje u potrazi za novim trenerom. 

Prema pisanju lokalne štampe u Vitoriji, baskijski klub ima nekoliko potencijalnih rješenja za šefa stručnog štaba. Jedno od njih je i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, koji je nedavno dobio povjerenje uprave crveno-belih da nastavi sa radom, prenosi Sportska centrala.

Na listi želja Baskijaca, uz Radonjića, nalazi se i ime Miodraga Rajkovića, srpskog stručnjaka koji vodi poljski Turov.

Ipak, čini se da je prvi favorit za nasljednika Serđa Skariola na klupi Laboral Kuće Marko Krespi, dosadašnji trener Montepaskija iz Sijene.

Tek ako propadnu pregovori sa Krespijem, čelnici baskijskog kluba će ući u ozbiljnije razgovore sa Radonjićem i Rajkovićem, prenosi lokalna štampa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније