Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 10. 2014. 08:31 >> 08:32

PRIJATELJSKI MEČ

Partizan ubjedljivo protiv Sutjeske

Košarkaši Partizana u prijateljskom meču u Pioniru savladali su ekipu Sutjeske rezultatom 89:54.

 

Imala je Sutjeska egal u prvoj četvrtini koju je izgubila sa poenom razlike (17:16).

Međutim, kvalitet ekipe Partizana dolazi do izražaja u drugom kvartalu koji domaćini dobijaju sa 16 poena razlike (45:29).

U nastavku meča izabranici našeg stručnjaka Duška Vujoševića uvećavali su prednost iz minuta u minut za konačnih (89:54).

I pored očekivanog poraza, okršaj sa beogradskim gigantom je svakako veliko iskustvo za četu Dušana Dubljevića, koja će ove sezone nastupati na tri fronta: crnogorskom prvenstvu i kupu i po prvi put u Balkanskoj ligi.

Najbolji u ''plavom'' timu iz Nikšića bio Arsić sa 14, a pratio ga je supertalnetovani Ilić sa 12 poena. Veoma dobri bili su Pavlićević i Žižić sa po 10 poena.

U timu Partizana istakao se Murić sa 16 pogodaka.

Partizan NIS: Tepić 7, Kuzeloglu 4, Murić 16, Marinković 5, Dalo 4, Milutinov 6, Gagić 8, Bojanić, Andrić 4, Glišić 7, Bezbradica 12, Bogdanović 6, Šalić 10.

Sutjeska: Pavlićević 10, Đurović, Kovač, Vuković, Čvorović, Ilić 12, Vujović, Arsić 14, Vranješ 5, Žižić 10, Bošković, Ljujić 3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније