Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Anadolija ]

12. 01. 2015. 18:53 >> 18:56

ZVEZDA SAOPŠTILA

Treneru Galate omogućen ulazak u Srbiju

Treneru košarkaškog kluba Galatasaraja Erginu Atamanu omogućen je ulazak u Srbiju kako bi predvodio svoj klub u petak na utakmici Evrolige protiv Crvene zvezde.

Kako je saopštila Služba za medije KK Crvena zvezda, treneru turskog košarkaškog kluba Galatasaraj Erginu Atamanu omogućen je dolazak u Srbiju tako da će on predvoditi svoj klub u petak protiv crveno-bijelih.

Mogućnost da mu se zabrani ulazak u Srbiju pojavila se krajem novembra, kada je u Istanbulu ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković. Ataman je u izjavi nazvao navijače Crvene zvezde teroristima, nakon čega je proglašen nepoželjnom osobom u Srbiji, zbog čega je i postojala mogućnost da mu se zabrani dolazak.

"Treneru Atamanu biće omogućen dolazak u Srbiju i on će predvoditi ekipu iz Istanbula u duelu s crveno-bijelima. Predsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je predsjednika KK Crvena zvezda Nebojšu Čovića i podržao inicijativu kluba da meč protekne u najboljem redu, uz konstataciju da će država Srbija i njeni nadležni organi u potpunosti obezbjediti odigravanje utakmice Crvena zvezda - Galatasaraj", navedeno je u saopštenju KK Crvena zvezda.

Kako se navodi u daljem tekstu saopštenja, rukovodstvo Crvene zvezde održalo je sastanke sa svim bezbjednosnim službama na nivou Republike Srbije i Grada Beograda u cilju što bolje pripreme organizacije utakmice sa Galatasarajem.

"Na ovim sastancima je još jednom istaknuta riješenost i odlučnost da se preduzmu sve neophodne mjere kako bi meč s turskim timom protekao bez bilo kakvih problema", saopšteno je.

Utakmica Crvena zvezda - Galatasaraj igra se u petak, 16. januara od 21 čas u Kombank areni, u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније