Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 02. 2015. 18:59 >> 18:54

NEIZVJESNI ZA SPEKTAKL

Ol-star bez Vejda i Entonija?

Košarkaši Majamija i Njujorka, Dvejn Vejd i Karmelo Entoni, mogli bi da propuste Ol-star vikend, zbog problema sa povredama.

Vejd je ove sezone već bio van parketa nekoliko nedjelja, a zbog problema sa zadnjom ložom vjerovatno ga neće učestvovati na Ol-star vikendu, koji se održava sljedećeg vikenda u Medison Skver Gardenu.

Entonijev nastup na spektaklu u njegovoj areni neizvjestan je pošto je juče pogoršao povredu koljena. On već nekoliko mjeseci ima problema sa koljenom lijeve noge, pa nije isključeno da propusti kompletan ostatak sezone.

Zvijezdu Majamija će vjerovatno zamijeniti bek Atlanta Hoksa Kajl Korver, ali nema informacija ko bi na Ol-staru mogao da zaigra umjesto Entonija.

Vejd ove sezone prosječno bilježi 21,4 poena, 5,4 skokova i 3,8 asistencija, dok Melo predvodi Nikse sa 24,2 poena, 6,6 skokova i 3,1 asistencijom po meču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније