Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2015. 20:43 >> 20:42
2

POBJEDA U MAĐARSKOJ

"Plavi" opet na dvije pobjede od Cedevite

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Solnoku mađarski Solnoki Olaj 81:72 (23:14, 16:19, 20:18 i 22:21), u utakmici 23. kola ABA lige.

Budućnost je dobila i prvi međusobni duel (75:68), a večeras je upisala 17. trijumf u regionalnom takmičenju ove sezone.

Crnogorski prvak tokom cijelog meča bio je u vođstvu, koje je sredinom treće četvrtine iznosilo 16 poena (54:38).

Domaćin je u nastavku uspio da smanji zaostatak, ali je Budućnost do polovine posljednjeg dijela meča ponovo stekla 15 poena prednosti (75:60) i riješila pitanje pobjednika.

Najefikasniji u pobjedničkom tiu bio je Omar Kuk sa 20, povratnik u Budućnost Boris Savović ubacio je 19, dok je Suad Šehović meč završio sa 16 poena.

U mađarskom timu najbolji je bio Majkl Li sa 18, dok je Strahinja Milošević posigao 13 poena.

Budućnost će u narednom kolu, u subotu, ugostiti Krku.

"Plavi" tri kola prije kraja regularnog dijela lige imaju 17 pobjeda i 6 poraza i nalaze se na drugom mjestu tabele, ispred Cedevite koja na dva trijumfa manje, kao i Partizan, s tim što Beograđani imaju i utakmicu manje. 

(Mina)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније