Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

08. 04. 2015. 17:08 >> 17:02

INCIDENT U KLUBU

Kopland izboden, Antić priveden

Igrač Indijane Kris Kopland izboden je nožem u stomak, dok je njegova supruga zadobila više posjekotina u tuči u njujorškom noćnom klubu, saopštila je policija.

Kako se navodi u policijskom izvještaju do svađe je došlo prilikom izlaska gostiju, kada je 22-godišnji Šizoj Bliri, koji je priveden, izvadio nož, ubo košarkaša Pejsersa u stomak, posjekao njegovu suprugu Ketirn Saltar po ruci, grudima i zadnjici, a 53-godišnja Ketrin Somani je zadobila posjekotinu stomaka.

Incident se dogodio oko četiri sata poslije ponoći po lokalnom vremenu, pred zatvaranje noćnog kluba. 

U saopštenju policije se dodaje da su igrači Atlanta Hoksa Pero Antić i Tabo Sefološ, koji su takođe bili u klubu, privedeni, jer su ometali policiju prilikom uviđaja. 

Indijana u noći između srijede i četvrtka gostuje Njujorku, dok se Atlanta sastaje sa Bruklinom u NBA ligi. 

Kopland je prije dvije sezone nastupao za Njujork Nikse.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније