Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 04. 2015. 09:36 >> 09:35

VRATIO SE NA PARKET

Rouz: Dobro se osjećam

Najbolji igrač Čikago Bulsa Derik Rouz vratio se sinoć na parket! Rouz je u februaru operisao koljeno, čak treći put u posljednje tri sezone, a prve prognoze su bile da je završio sezonu.

U dresu Čikaga se nakon operacije koljena 27. februara na parketu našao i najmlađi MVP lige.

Rouz je  za 20 minuta na parketu ubacio devet poena (šut iz igre 9-3), a nije ulazio u igru u posljednjoj četvrtini. Evidentno je da je pauza ostavila traga na njemu.

"Dobro sam se osjećao, mislim da je sve u redu. Igraću bolje iz meča u meč, ali se osjećam sve bolje kako vrijeme prolazi. Trebaće vremena, ali ću se vratiti onaj stari", rekao je Rouz.

On je ove sezone imao prosjek od 18,4 poena, 5 asistencija i 3,1 skokova po meču.

Bulsi su trenutno treći na Istoku, ali im u finišu regularnog dijela  za "vratom dišu" Toronto i Vašington.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније