Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 04. 2015. 09:37 >> 09:33

BORBA ZA PLEJ-OF

Indijana u produžecima do važne pobjede

Košarkaši Indijane pobijedili su Vašington sa 99:95 nakon dva produžetka i tim trijumfom ostali u trci za plasman u plej-of. U NBA ligi protekle noći odigrana su još samo dva meča, Boston je bio bolji od Toronta, a klipersu su savladali Finiks.

Sinoć je najuzbudljivije bilo u Indijanapolisu. Pejsersi su se namučili protiv Vizardsa, ali su stigli do važne pobjede. Ipak, za manje 24 sata ih čeka još jedan važan duel, treba da savladaju memfius kako bi regularni dio sezone završili u prvih osam na Istoku.

Džordž Hil Hil i Si Džej Majls bili su odlučujući igrači domaćih, pošto su na startu drugog produžetka napravili seriju 7:2 i tako obezbijedili prednost svom timu. Hil je na parketu proveo čak 48 minuta, a meč je završio sa 24 poena i 10 asisitencija, Majls je za 42 minuta postigao 25 poena uz osam skokova, dok je trijumfu Indijane Dejvid Vest doprinio sa 15 poena.

Kod Vizardsa se istakao Marcin Gortat sa 19 poena i 10 skokova, Bil je takođe ubacio 19 poena, dok je Džon Vol imao 16 poena i 11 asistencija.

Boston je pred svojim navijačima savladao Toronto rezultatom 95:93 i tako osigurao sedmu poziciju na Istoku, pa će na startu plej-ofa igrati protiv Klivlenda. Pobjednik tog duela se rješavao u finišu. Lovri i Vilijams iz redova Raptorsa su sa po 16 poena bili najefikasniji igrači utakmice, dok su najbolji kod Seltiska bili Evan Tarner sa 14 poena, 7 skokova i 9 asistencije i Bredli, koji je postigao 14 poena.

Klipersi nijesu imali većih problema na gostovanju u Finiksu. Tim iz Los Anđelesa je slavio sa 112:101, iako je razlika mogla biti mnogo ubjedljivija. Kris Pol sa 22 i Grifin sa 20 poena su bili najbolji akteri meča, a kod domaćih je najbolji bio Gudvn sa 18. Tom pobjedom Klipersi su osvojili treće mjesto u Zapadnoj konferenciji, ali mogu i do drugog mjesta u slučaju da San Antonio i Hjuston izgube u posljednjim utakmicama regularnog dijela sezone.

Svi rezultati:

Finiks – LA Klipers 101:112
Indijana – Vašington 99:95 (dva produžetka)
Boston – Toronto 95:93

Tabela istočne konferencije:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније