Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Objavila B.B. ]

16. 06. 2020. 10:44 >> 10:50

ODLUKA CEV-A

Otkazane kvalifikacije za mlađe kategorije

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) donijela je odluku da se druga runda kvalifikacija za evropska prvenstva mlađih kategorija otkažu.

Kako objašnjavaju iz Odbojkaškog saveza CG, najbolje crnogorske juniorke trebale su da učestvuju u drugoj rundi kvalifikacija u Srbiji, zajedno sa selekcijama domaćina, Belgije i Mađarske.

"CEV je ranije donio odluku o otkazivanje 3. runde kvalifikacija, a nakon što je i 2. runda otkazana, plasman na Evropska prvenstva odrediće se pomoću CEV rang liste. Nakon što je napravila anketu među odbojkaškim federacijama, CEV je sagledavajući sve okolnosti i činjenicu da većina federacija ne bi mogla učestvovati tokom avgusta donijela pomenutu odluku", navodi se u saopštenju.

CEV će nastaviti komunikaciju sa domaćinima Evropskih prvenstava, koja će se održati, a svi učesnici će biti poznati nakon što sve selekcije potvrde svoje učešće na pomenutim takmičenjima, a shodno CEV rang listi.

Odbojkaški savez Crne Gore biće domaćin Evropskog prvenstva za kadetkinje (u17) u Podgorici, a termin Evropskog prvenstva pomjeren je od 1. do 9. oktobra.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније