Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Beta ]

04. 03. 2023. 14:34 >> 14:54

FORMULA 1

Alonso najbrži i na trećem treningu u Bahreinu

Vozać Aston Martina bio je najbrži na današnjem trećem treningu uoči prve trke u ovogodišnjem šampionatu Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina.

Alonso, koji je bio najbrži i na drugom treningu, ostvario je rezultat od 1:32.340 minuta i bio je za samo 0,005 sekundi brži od aktuelnog svjetskog šampiona vozača Red Bula Maksa Verstapena.

Identičan redosled kao i na jučerašnjem drugom treningu kompletirao je drugi vozač Red Bula Serhio Peres koji je od Alonsa bio sporiji za 0,106 sekundi.

Četvrto i šesto vrijeme imali su vozači Mercedesa Luis Hamilton i Džordž Rasel, dok je između njih dvojice bio Šarl Lekler u Ferariju. Do desete pozicije su još i Lens Strol, Karlos Sainc, Oskar Pjastri i Pjer Gasli.

Kvalifikacije su danas od 16.00, dok je trka za Veliku nagradu Bahreina na programu je u nedelju od 16.00

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније