Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

25. 04. 2024. 11:25 >> 11:25
Čitaj mi:

učinak naših u inostranstvu

Mina Dragović sa Jedinstvom odbranila titulu šampiona Srbije

Crnogorska odbojkašica Mina Dragović, osvojila je drugu uzastopnu titulu šampiona Srbije sa ekipom Jedinstva iz Stare Pazove.

Mina i Jedinstvo osvojili su drugu uzastopnu titulu prvaka Srbije, pošto su sa 3:0 u pobjedama savladali Tent iz Obrenovca u finalnoj seriji plej ofa. Jedinstvo je u trećoj utakmici finala savladalo Tent sa 3:0 (25:14, 25:21 i 25:18), a doprinos i ovoj pobjedi dala je naša reprezentativka sa devet osvojenih poena.

“Osjećaj je fantastičan. Ovaj trofej je nagrada za kontinuirani rad i trud koji smo uložili ove sezone. Mislim da smo igrali najbolju odbojku, sa najviše discipline i mirnoće, što je dalo rezultate. Ovo je za nas kao mladu ekipu sezona iz snova. Osvojiti tri trofeja i pružiti dobre partije i na evropskoj sceni nije bio lak zadatak, ali mislim da smo ga ispunile jer smo uvijek bile tim i igrale jedna za drugu. Preponosna sam na djevojke koje su se izborile sa svim preprekama koje su nas snašle i zahvalna staff-u i klubu koji nam je u tome pomogao”, kazala je Mina Dragović.

Ovo je treći trofej u sezonu za Minu nakon što je sa Jedinstvom osvojila i Kup Srbije protiv istog protivnika, rezultatom 3:2, gdje je pobjedu as servisom upravo donijela naša internacionalka, kao i Super Kup u kojem su bili bolji od Uba rezultatom 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније