Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R. / OSCG

28. 04. 2024. 12:26 >> 12:26

SUPERLIGA ODBOJKAŠICA

Herceg Novi za duplu krunu, Luka Bar za nastavak serije

Odbojkašice Herceg Novog i Luke Bar odigraće treću utakmicu finala plej ofa EPCG Superlige u ponedeljak, 29. aprila od 19 sati u SC “Igalo” u Herceg Novom. Obezbijeđen je prenos na RTCG2.

Nakon što su odbranile domaći teren, Novljanke su napravile i brejk u Baru – oba puta slavile maksimalnim rezultatom. Kod kuće će imati šansu da ponovo osvoje EPCG Superligu i odbrane duplu krunu.

“Odigrali smo jednu vrlo zanimljivu utakmicu u Baru protiv Luke Bar. Pružile su nam dobar otpor i pokazale da ako mi nismo na sto posto, mogu nam napraviti probleme. Imale smo puno grešaka na servisu i to je nama pravilo probleme, jer nismo mogle njih da pritisnemo toliko, a one su se razigrale u napadu. Bitno je da smo pobijedile 3:0 i da nam fali još jedan korak”, kazala je kapitenka Herceg Novog, Ralista Vasileva.

Dušanka Petrović i saigračice, iako nisu osvojile set, značajno su namučile neprikosnovenog šampiona, bile na pragu osvajanja seta. Međutim nisu imale sreće, uprkos tome što su imale dvije set lopte, iskustvo Herceg Novog je presudilo, kaže kapitenka “Sirena”.

“Bila je teška utakmica kao što smo i očekivale, mislim da smo se borile. Ostaje žal za trećim setom, ali mislim da je u njemu preovladalo iskustvo, a naše neiskustvo. Ostaje nam da se spremimo za treću utakmicu što bolje i da osvojimo makar set”, kazala je Petrović.

Herceg Novi u ponedjeljak igra za krunu sezone, a Luka Bar za nastavak serije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније