Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

01. 05. 2024. 19:31 >> 19:30
Čitaj mi:

Radović i Bakić u polufinalu turnira u Podgorici

Crnogorski parastonoteniseri Filip Radović i Luka Bakić plasirali su se u polufinale međunarodnog turnira Montenegro 2024 u Podgorici.

Radović je u kategoriji S10 do prvog mjesta u prvoj grupi i polufinala došao nakon dva trijumafa protiv Brazilca Viktora Santoša 3:0 (11:4, 11:3 i 11:3) i Britanca Kupera Flinta 3:0 (11:7, 11:5 i 11:6).

Bakić je nastup u polufinalu izborio kao prvoplasirani u drugoj grupi, pobjedma protiv Rusa Alekseja Slaščilina 3:0 (11:3, 13:11 i 11:4) i Čileanca Manuela Felipea Ečavegurina 3:0 (11:9, 11:7 i 11:2).

Maksimalan učinak u kategiriji S10, nakon prvog takmičarskog dana, ima i Japanac Mahiro Funajama.

Rivali Radovića i Bakića u sjutrašnjem polufinalu, u 14 sati i 30 minuta, biće poznati nakon četvrtfinalnih duela.

Ostali crnogorski predstavnici Miloš Mudreša (10), Ambroz Nikač (3), Đuro Krivokapić (6), Pjetro Paljušević (7), Slobodan Mihailović (7), Dejan Tmušić (7), Uroš Gugolj (8), Nikola Kaluđerović (8), Igor Mijović (9), Samra Kojić (5) i Milijana Ćirković (6-7) nastup na turniru završili su u grupi.

Turnir je okupio 201 takmičara iz 35 država svijeta.

Prva dva takmičarska dana na programu su mečevi u pojedinačnoj konkurenciji, dok će se u nastavku turnira za medalje boriti dublovi.

Organizator prestižnog turnira je Stonoteniski savez Crne Gore, uz pokroviteljstvo Paraolimpijskog komiteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније