Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

09. 05. 2017. 16:27   >>  15:59

NOVI IZAZOV

Sara Vukčević u Vlčei

Crnogorska rukometašica Sara Vukčević karijeru će nastaviti u rumunskom klubu Ramniku Vlčea, objavili su lokalni portali.

Vukčević je povremena crnogorska reprezentativka, a sa rumunskim klubom potpisala je ugovor na godinu..

Bila je članica reprezentacije koja je 2012. godine osvojila titulu prvaka na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Karijeru je počela u podgoričkoj Budućnosti, a u karijeri je još nastupala za mađarske timove Erd (2011 - 2015) i Vac (2015-2017).

Vukčević je kazala da se poslije šest godina igranja u Mađarskoj odlučila da promijeni ligu.

"Radi se o jednostavnom zasićenju igranja u toj ligi. Mađarska liga je kvalitetna, sa dosta jakih timova, finansijski stabilnih. Kod mene se javila ambicija da promijenim sredinu, odlučila sam se za Rumuniju i pretpostavljam tim drugog sistema igre i treniranja", kazala je Vukčević agenciji MINA

Ona je istakla da će tim iz Vlčee novi šampionat dočekati jači nego ove sezone.

"Angažovaće novog trenera i imaće jači tim nego ove sezone. Za mene je to odlična prilika da se pokažem i dokažem drugoj publici i ljudima koji su u svijetu rukometa. Svakako jedan veliki izazov, koji daje veći motiv", kazala je Vukčević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније