Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 06. 2019. 21:07 >> 21:41
3

PROTIV UKRAJINE MEČ ODLUKE

Crna Gora bolja od Farskih Ostrva

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore savladala je večeras u Farumu Farska Ostrva 24:21, u utakmici petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Lavovi” su upisali drugu pobjedu i sada imaju samo bod manje od drugoplasirane Ukrajine.

Naša selekcija će tako u nedjelju u "Morači" igrati protiv Ukrajinaca odlučujući meč za odlazak na smotru najboljih kontinentalnih reprezentacija. 

"Lavovi” moraju da osvoje makar bod kako bi bili jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije. Pobjeda donosi drugo mjesto u grupi 8, dok bi eventualni poraz značio eliminaciju...

Što se večerašnjeg meča tiče, "lavovi" su sredinom prvog poluvremena poveli i sve do kraja su kontrolisali dešavanja na parketu.

Nakon 30 minuta vodili smo sa 11:9, da bi u drugom dijelu u nekoliko navrata imali četiri gola prednosti, pa smo mirno priveli meč kraju do konačnih 24:21.

Miloš Vujović je večeras odigrao simultanku sa Faranima, postigao je čak 11 pogodaka, Vladan Lipovina je postigao četiri, dok je Nebojša Simić upisao 14 odbrana.

U selekciji Farskih Ostrva, koji je u Podgorici osvojio jedini bod u dosadašnjem dijelu kvalifikacija, najbolji je bio Jonas Djuhas Gunarson sa šest pogodaka.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније