Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

30. 10. 2019. 11:47   >>  11:56

BRNOVIĆ

"Borbenošću i zajedništvom nadomjestiti hendikep"

Budućnost će veliki hendikep i odsustvo Milene Raičević i Marine Rajčić pokušati da nadomjesti još većom borbenošću i zajedništvom, kazala je pivot podgoričkog rukometnog kluba Tatjana Brnović.

Budućnost će u petak biti gost rumunskoj ekipi Ramniku Vlčea, u utakmici četvrtog kola C grupe Lige šampiona.

Brnović je kazala da očekuje odličnu atmosferu u dvorani koja će biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

“Biće nam teško, ne samo zbog pritiska sa tribina, već i zbog kvaliteta protivnika. Idemo spremne, ali i oslabljene jer će nam nedostajati Milena Raičević i Marina Rajčić. To je veliki hendikep za nas, ali ćemo pokušati da nadomjestiomo njihov izostanak većom borbenošći i zajedništvom”, kazala je Brnović na brifingu.

Ona smatra da je recept za povoljan rezultat u Vlčei smanjiti ili svesti na minimum tehničke greške u napadu, spriječiti kontre i lake golove rivala.

“Tako ćemo dati sebi više vremena za vraćanje u odbranu. Sve zavisi od nas. One igraju brzo, prate jedna drugu, nadovezuju se, bez puno stajanja. Moramo, kao u prvom meču, odigrati maksimalno u odbrani, sve smo bile zajedno, jedna uz drugu, pokretljive u odbrani. Jedino tako možemo izbjeći portaz u tom meču”, kazala je Brnović.

Budućnost na polovini grupne faze ima četiri boda, dva više od rumunskog tima.

Slavila je, nakon poraza od Bresta 35:32, na gostovanju Bitighajmu 30:23 i u prvom međusobnom duelu protiv Ramniku Vlčee u Podgorici 23:19.

Rumunski tim na startu slavio je u Vlčei protiv Bitighajma 34:27, dok je poražen na gostovanju Brestu 37:24.

Biće do 12. međusobni duel podgoričkog i riumunskog tima u elitnom takmičenju, od kojih je Budućnost dobila šest, a izgubila pet.

U dosadašnjih pet mečeva u Vlčei domaćin je upisao četiri pobjede, ali je Budućnost slavila u posljednjem međusobnom duelu u februaru 2012. godine – 34:24.

Duel u Vlčei, u dvorani Trojan, počeće u 17 sati i 30 minuta.

U drugom meču četvrtog kola, Brest u subotu u 15 sati dočekuje Bitighajm, nakon što je u prva tri kola ostvario maksimalan učinak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније