Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavila: M.M ]

24. 11. 2019. 11:00 >> 10:55

DO 2022.

Miloš Božović potpisao za Zagreb

Miloš Božović je kao dijete igrao za mlađe kategorije Siudad Reala, a od naredne sezone će biti član još jednog velikana evropskog rukometa.

Crnogorski reprezentativac, koji za 15 dana slavi 25. rođendan, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Zagrebom.

Lijevi bek iz Budve je kao veoma mlad sa Stefanom Čavorom otišao iz Budvanske rivijere u Španiju, gdje je osim za Siudad Real igrao i za Valjadolid.

Dvije sezone je proveo u Gorenju iz Velenja, a od ljeta 2016. je u Tatabanji.

Ove sezone igra odlično, drugi je strijelac ekipe u mađarskom šampionatu (41 gol na 10 utakmica), a i u dresu reprezentacije je primjetno da je napredovao.

Bio je heroj remija sa Rusijom, koji je Crnoj Gori donio plasman na Evropsko prvenstvo baš u Zagrebu, a potom je odigrao sjajno i u istorijskoj pobjedi nad Danskom.

Prelaskom u tim koji sada vodi Veselin Vujović mu se ispunila želja da zaigra u Ligi šampiona.

I drugi crnogorski reprezentativac, Miloš Vujović, na kraju sezone napušta Tatabanju. I njemu se ispunila želja, jer je potpisao za klub iz Bundeslige, Fuhse Berlin.

Dva imenjaka odlično sarađuju i šteta je što karijeru ne nastavljaju u istom klubu. Ovako, ljubitelji rukometa će njihove cepeline moći da gledaju samo kada nastupaju za Crnu Goru. Ako im se putevi opet ne isprepleću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније