Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavila: J.B.Č. ]

05. 12. 2019. 10:21   >>  10:32

JOHANSON SAOPŠTIO

"Imam dobar osjećaj pred utakmicu sa Španijom"

Pred utakmicu sa Španijom trener rukometašica Crne Gore Per Johanson kazao je da ima dobar osjećaj. Šanse su, kaže, 50-50.

Nakon stopostotnog učinka u posljednje četiri utakmice  na Svjetskom prvenstvu u Japanu, trener rukometašica Per Johanson pred meč sa Španijom kaže da je bilo puno uspona i padova da ima još toga što treba popraviti do kraja turnira ali trenutno smo, ocjenjuje, u dobroj poziciji.

Selektor Per Johanson svjestan je kvaliteta našeg sljedećeg rivala, ali vjeruje u svoje izabranice.

"Trebalo bi da budemo srećni što smo obezbijedili dva boda pred sljedeću fazu. Međutim, djevojke su "osjetile krv". Sljedeća utakmica za nas je malo finale, kao da se radi o duelu četvrtfinala. Bićemo spremni", rekao je švedski stručnjak.

"Furija" je upisala četiri lagane pobjede i sigurno sa ulogom favorita dočekuje utakmicu sa Crnom Gorom.

Utakmicu sa Španijom doživljava kao četvrtfinale tako da će, kako je kazao, svi biti spremni.

"Španija ima dobar tim, nijesu imali problema sa Senegalom i Kazahstanom, potpuno su slomili Rumuniju i bili su superiorni protiv Mađarske. Bez sumnje Španija je do sada najboji tim u našoj grupi ali sada će se suočiti sa nama. Mislim da su šanse 50-50. Mi znamo da možemo pobijediti svakog. Znamo da moramo popraviti neke stvari u našoj igri i prilagoditi se njihovom načinu igre. Tako da su naše pripreme uobičajene", kazao je Johanson.

Crna Gora je izgubila posljednje tri utakmice protiv Španije.

"Ovo je sada prva utakmica sa Španijom od kada ja vodim ekipu i moj je osjećaj dobar", zaključio je Johanson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније