Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavila: R.B. ]

05. 01. 2020. 11:31   >>  11:31

ROGANOVIĆ

Nadam se da nas je utakmica sa Slovenijom probudila

Slovenci su nam očitali pravu rukometnu lekciju kako bi trebalo reprezentacija da igra sistematski i disciplinovano, ocijenio je Zoran Roganović, selektor rukometne reprezentacije Crne Gore.

Istakao je da je nezadovoljan rezultatom prve utakmice u pripremama za Evropsko prvenstvo, prenosi portal reprezentacija.me.

"Bilo je nekoliko stvari koje bismo mogli uzeti kao dobre, ali i toliko toga lošeg da ne znam šta da kažem”, rekao je selektor Crne Gore.

Njegovi igrači su promašili dosta zicera, a ubjedljiv poraz bi mogao da bude i dobar, da trgne ekipu pred Evropsko prvenstvo, koje počinje za pet dana utakmicom protiv Hrvatske.

„Sve je to stvar dekoncentracije. Dobro odradimo neku stvar, ali nije samo do nas, jer je i njihov golman imao odlično veče. Nadam se da nas je ova utakmica probudila i da ne mislimo da će Evropsko prvenstvo biti lako za nas, već da ćemo morati dobro da se pomučimo. I ako budemo dobro spremni taktički, jer imamo uvid u sve njihove igre, kod reprezentacija sa kojima se susrećemo dugi niz godina postoji sistem od ranih rukometnih dana i kategorija”, kazao je Roganović.

Dodao je da ne bi volio da ovi momci "izgledaju kao na prethodnim prvenstvima".

"Ostaje nam nekoliko dana da se konsolidujemo, da vidimo gdje smo griješili, da se skupimo i izgledamo kao ekipa. To sam tražio i večeras, da budemo konkurentni Sloveniji, ali nažalost nije bilo tako. Već sjutra je popravni protiv Sjeverne Makedonije, koja posljednjih 10-15 godina igra u drugoj rundi. Biće teško, a tek na Evropskom…”, zaključio je Roganović.

Crnogorski rukometaši izgubili su od Slovenije - 97:22.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније