Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

rtcg.me/Anadolija [ Objavio: O. Z. ]

10. 01. 2020. 22:15 >> 22:20

MAKEDONCI STARTOVALI POBJEDOM

Poraz BiH od Norveške, Lazarov srušio Ukrajinu

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u prvom kolu Evropskog prvenstva u grupi D poražena od domaće selekcije Norveške rezultatom 32:26.

Rukometaši BiH su u dvorani u Trondhajmu dobro ušli u meč, te su na samom početku imali i prednost od 2:0. Ipak, favorizirani Norvežani su veoma brzo poravnali rezultat, a ubrzo poveli i sa 7:4.

BiH je nakon toga zaigrala mnogo bolje i uspjela da dođe i do izjednačenja od 9:9. Međutim, odlični Norvežani su u narednim minutima poveli sa 16:11, a na poluvrijeme se otišlo kod rezultata 17:12 za domaću selekciju.

Reprezentacija Norveške je i u drugo poluvrijeme ušla silovito te su već nakon nekoliko minuta igre imali visoku prednost od 22:15.

U nastavku su, vođeni domaćom publikom, održavali ogromnu prednost te slavili sa konačnih 32:26.

U selekciji Norveške najefikasniji je bio Sander Sagosen sa 12 pogodaka iz 14 šuteva, dok je u timu BiH najbolji bio Nikola Prce sa sedam pogodaka.

U prvom meču grupe D, rukometaši Portugala danas u Trondhajmu senzacionalno svladali Francusku sa 28:25.

Sjeverna Makedonija je u grupi B, savldala Ukrajinu sa 26:25.

Za pobjedu je najzaslužniji Kiril Lazarov koji je postigao sedam golova.

Švedska je u grupi F ubjedljivo dobila Švajcarsku 34:21.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније