Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 01. 2020. 20:01 >> 22:27
1

EVROPSKO PRVENSTVO

Danska eliminisana, Mađarska prošla dalje

Rukometaši Danske, olimpijski i svjetski šampioni, neće igrati u drugoj fazi Evropskog prvenstva.

Danci su eliminisani i prije posljednjeg meča u grupi E (savladali Rusiju 31:28), pošto je Mađarska pobijedila Island 24:18.

Mađari su osvojili pet bodova, Islanđani ostali na četiri, a Danska ima tri iz dva meča.

Mađarska je otpor rivala slomila u drugom poluvremenu.Serijom 11:3 u nastavku, Mađarska je nadoknadila pet golova zaostatka 21:17 i mirno privela meč kraju...

Bence Banhidi je sa osam golova predvodio Mađare, dok su se na drugoj strani istakli Aron Palmarson i Valur Sigurđson sa po četiri pogotka.

U nastavku šampionata, u prvoj grupi, u Beču, igraće Hrvatska, Španija, Austrija, Njemačka, Češka i Bjelorusija, dok su u grupi 2, u Malmeu, rivali Mađarska, Norveška, Slovenija, Island, Švedska i Portugal.

Po dva boda u drugi krug prenijeli su Hrvatska, Španija i Austrija, kao i Mađarska, Norveška i Slovenija.

U prvom kolu sjutra sastaće se: Španija - Češka,
Hrvatska - Austrija i Bjelorusija - Njemačka, dok će dan kasnije rivali biti Slovenija - Island, Portugal - Švedska i Norveška - Mađarska.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније