Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

zrkb.me [ Objavio: O.Z. ]

04. 02. 2020. 14:12   >>  14:10 3

POTPISALA DVOGODIŠNJI UGOVOR

Andrea Lekić pojačala Budućnost

Jedna od najboljih igračica svijeta na poziciji srednjeg beka u posljednjih 10 godina, zvanično najbolja igračica planete 2013. godine stiže u Podgoricu – Andrea Lekić je potpisala dvogodišnji ugovor sa Ženskim rukometnim klubom Budućnost.

"Reprezentativka Srbije u redove našeg kluba stiže iz CSM Bukurešta, a njen dolazak, uz raniji potpis brazilske golmanke Barbare Arenhart, potvrda je da će Budućnost u narednoj sezoni imati sjajan sastav", saopšteno e iz podgoričkog kluba.

Reprezentativka Srbije sa kojom je 2013. osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu koje je održano u toj državi, ima bogato međunarodno iskustvo – nastupala je za Krim, Đer i Vardar, a od 2018. je članica CSM Bukurešta.

Sa Đerom je 2013. osvojila trofej Lige šampiona, a tri puta je igrala finale elitnog takmičenja.

Godinama je jedan od najboljih srednjih bekova u elitnom takmičenju i igračica koja uz izuzetnu kreativnost u napadu, ima i sjajan šuterski potencijal, pa je jasno da je Budućnost dobila veliko pojačanje.

Pored Lekić i Arenhart, ugovor je potpisala i 19-godišnja Ruskinja Valerija Maslova, koja u stiže iz redova Rostov Dona i to kao jedan od velikih talenata evropskog rukometa.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније