Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

25. 03. 2020. 20:56   >>  21:03

IHF ODLUČIO

Kvalifikacioni turnir za OI odgođen do daljeg

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju, koji je bio na programu od 19. do 21. juna u Podgorici, odgođen je do daljeg, saopšteno je iz Svjetske rukometne federacije (IHF).

Navodi se da je turni odgođen nakon što je Međunarodni olimpijski komitet (MOK) donio odluku o pomjeranju najveće svjetske smotre sportista za narednu godinu.

Turnir u Podgorici trebalo je da bude odigran od 20. do 22. marta, ali je zbog pandemije korona virusa odgođen za jun.

"Sada je ponovo odgođen i nema novih informacija o terminu njegovog odigravanja", piše u saopštenju Rukometnog saveza.

Crna Gora će u konkurenciji Norveške, Rumunije i Tajlanda tražiti jedno od prva dva mjesta koja vode na Olimpijske igre u Tokiju.

Odgođeni su i turniri u Mađarskoj i Španiji za rukometašice, kao i za rukometaše u Njemačkoj, Norveškoj i Francuskoj, koji je trebalo da budu odigrani od 12. do 14. juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније