Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 10. 2013. 13:26 >> 13:30

SAVEZ NA MUKAMA

Samo četiri kluba izmirila obaveze

Prva crnogorska liga za rukometaše trebalo bi da počne 11. novembra, ali zbog neizmirivanja obeveza klubova još uvjek niko ne zna da li će liga zaista tada početi i koliko će klubova biti u njoj.

Samo su Budvanska rivijera i Danilovgrad na vrijeme uplatili depozit i kotizaciju za Prvu ligu za muškarce, nakon čega je RSCG produžio rok koji je istekao juče u podne.

Ipak, jedino su Lovćen i Boka izmirili sve obaveze, dok tri hiljade eura za depozit, te hiljadu za kotizaciju, nijesu uplatili Sutjeska, Mojkovac i Ulcinj.

Tako da, ako predsjednik UO u RSCG Predrag Bošković bude održao riječ, u prvoligaškom takmičenju će igrati svega četiri kluba, što je zaista nevjerovatno.

Prema informacijama portala Handball Montenegro u najgoroj situaciji se nalazi Sutjeska, čiji izlazak iz finansijske krize nije ni na vidiku. Čovjek koji jedini u Nikšiću nije digao ruke od Sutjeske – Božidar Mušikić ipak nije mogao da obezbijedi četiri hiljade eura, iako je iz Opštine već mjesec dana dobijao obećanje da će taj novac biti uplaćen. Iz Mojkovca će RSCG danas imati novac na računu.

Što se tiče Ulcinja prvi čovjek kluba Dušan Hajduković je ogorčen ponašanjem zaposlenih u RSCG, ali će prema njegovim riječima i klub sa našeg primorja danas uplatiti novac.

Ostaje da se vidi šta će savez odlučiti, datumi su određeni - 5. novembra će biti obavljen žrijeb takmičarskih brojeva, 11. treba da počnu lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније