Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

21. 11. 2013. 18:22 >> 18:22

DVORANA LASLO PAP

Budimpešta domaćin prvog F4 za rukometašice

Budimpešta će biti domaćin prvog finalnog turnira Lige šampiona za rukometašice, objavila je danas Evropska rukometna federacija (EHF).

Budimpešta je pobijedila u konkurenciji Ljubljane i dvorane Stožice.

Saopšteno je da će završnicu Lige šampiona zajedno organizivati mađarska menadžerska kompanija Hungarofest i Rukometni savez Mađarske, u saradnji sa marketing odjeljenjem EHF-a.

Finalni turnir biće održan 3. i 4. maja u dvorani Laslo Pap, kapaciteta 12.500 gledalaca.

EHF je krajem jula raspisao konkurs za organizaciju fajnl-fora, koji je trajao do 10. septembra, nakon kojeg su u uži izbor ušle Budimpešta i Ljubljana.

Za plasman na fajnl-for boriće se u grupi 1 Vardar, Midtjiland, Tiringer i Savehof, a u grupi 2, Budućnost, Đer, Krim i Larvik.

Po dvije najbolje plasirane ekipe iz obje grupe izboriće plasman na finalni turnir.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније