Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 07. 2021. 12:22 >> 12:23

LIGA ŠAMPIONA

"Plave" dobile protivnice

Rukometašice Budućnosti u novoj sezoni DELO EHF Lige šampiona igraće u grupi A sa francuskim Brestom, mađarskim FTC-om, rumunskim CSM Bukureštom, njemačkom Borusijom, ruskim Rostovom, danskim Esbjergom i hrvatskom Podravkom, odlučeno je žrijebom u Beču.

U grupi B igraće ruski CSKA, norveški Vajpers koji je aktuelni šampion Evrope, slovenački Krim, danski Odenze, mađarski Đer, francuski Mec, turski Kastamonu i švedski Savehof.

Nakon 14 kola grupne faze, po dva prvoplasirana tima izboriće direktan plasman u četvrtfinale. Timovi koji budu plasirani od trećeg do šestog mjesta, igraće u eliminacionoj rundi za plasman u četvrtfinale.

Nova sezona počinje 11/12. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније