Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

18. 12. 2023. 09:55 >> 10:02
1
Čitaj mi:

MOŽE DA PREĐE BEZ OBEŠTEĆENJA

Raičević nije više član Budućnosti: Sporazumni raskid ugovora

Ženski rukometni klub Budućnost Bemax i Milena Raičević sporazumno su raskinuli ugovor, nakon što se bivša kapitenka obratila klubu sa zahtjevom za sporazumni raskid ugovora, zbog prelaska u drugi klub.

"Ne želeći da bude prepreka u njenoj daljoj karijeri i angažmanu u novoj sredini, ŽRK Budućnost Bemax donio je odluku da prihvati zahtjev Raičević", navode u podgoričkom klubu.

"Raičević je dobila zeleno svjetlo da bez obeštećenja potraži novu sredinu, a ŽRK Budućnost Bemax joj želi uspjeh u daljoj karijeri", zaključuje se u  saopštenju.

Mileni je ranije oduzeta kapitenska traka i bila je poslata u filijalu "plavo-bijelih" ekipu Rudara zbog toga što je tužila klub zbog neisplaćenih potraživanja za sezonu 2020/2021 kojui je propustila jer je bila u blaženom stanju. 

Ova situacija ju je koštala i nastupa na minulom svjetskom prvenstvu, jer je selektorka Bojana Popović odlučila da je izostavi sa spiska naše reprezentacije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније