Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

12. 01. 2024. 10:03 >> 10:05

POVRATNIK U REPREZENTACIJU

Crna Gora sa Mađarskom; Borozan: Imamo kvalitet i dobru energiju

Crnogorski rukometni reprezentativac Vuko Borozan kazao je da ekipa spremno dočekuje iskušenja na Evropskom prvenstvu i prvi duel sa Mađarskom. On se nakon šest i po godina vratio u tabor "lavova" i biće veliko pojačanje za našu selekciju.

"Čast mi je i zadovoljstvo da sam opet dio reprezentacije, daću sve od sebe da pomognem timu. Imamo iskustvo, dobru energiju i naravno imamo kvalitet. Što se mene tiče, bila je dobra polusezona u Lovćenu. Uvijek dajem sto posto, tempirao sam formu za Evropsko prvenstvo", kazao je Borozan.

Vrlo dobro poznaje prvog rivala "lavova", jer je dvije godine igrao u Vespremu.

"Mađare vrlo dobro poznajem, igrao sam sa njihovim igračima, kao i protiv. Kvalitetna su ekipa, jako puno ulažu u rukomet, imaju jaku ligu. Selektor je Španac i forsira sistem iz te zemlje, neće nam biti nimalo lako", istakao je Borozan i dodao:

"Analizirali smo ih prethodnih dana, naš selektor je uradio veliki posao po tom pitanju. Ukazao nam je na sve situacije koje mogu da budu na meču, tako da smo spremni za njih".

Naš bek ističe da će iz jakog kolektiva uvijek iskočiti neki pojedinac koji će riješiti meč.

"Spremni smo da igramo jedni za druge, ko će postići najviše golova, nije važno. Ekipa je u dobroj formi, Simić brani fantastično, praktično sam može da dobije utakmicu. Lazović je odličan u odbrani, Branko Vujović je igrač svjetske klase. Posebno bih istakao našeg selektora, koji nas prije svega uči da budemo bolji ljudi. Nadam se da ćemo mu uzvratiti na povjerenju", zaključio je Borozan.

Duel Crna Gora - Mađarska počeće u 20 sati i 30 minuta uz prenos na TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније