Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 09. 2014. 16:12 >> 16:20
3

BOŠKOVIĆ SE PREDOMISLIO

Savić ostaje trener Danilovgrada i selektor juniorki

Razlaz Maje Savić i Budućnosti u ovom trenutku ne odgovara nijednoj strani, tako da su se prema informacijama portal handballme.me predsjednik Predrag Bošković i nekada najbolje krilo na planeti danas su sastali, popričali o svemu i našli rješenje, a to je da se Maja vrati na posao.

Čini se da je i pritisak mladih igračica Budućnosti ipak urodio plodom, Malović, Jauković, Agović, Rajković, Čavlović i ostale su po svaku cijenu željele da im se Maja vrati, a kada se prvi čovjek kluba “ohladio” može se reći da je donio najbolju odluku u ovom trenutku, s obzirom da Maja najbolje poznaje svoje dame, da juniorsku selekciju očekuju velika takmičenja, te da su već pomenute igračice budućnost crnogorskog rukometa.

Podsjećanja radi, do razlaza je došlo nakon prepirke na sastanku kojem su prisustvovali svi treneri u klubu, gdje je Predrag Bošković optužio Maju Savić da je kriva što je ponajbolja igračica Itana Grbić otišla u redove najvećeg rivala – Vardara.

Međutim tada su oboje bili “vrući”, u afektu su izgovorene i neke teške riječi, što je prouzrokovalo da Maja dobije otkaz, a kada su se slegli utisci, tačnije nakon pet dana predsjednik aktuelnog vicešampiona Evrope je napravio najbolju moguću stvar u ovom trenutku – da vrati legendarnu rukometašicu u klub.

(hnadballme.me)

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније