Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 10. 2014. 16:01 >> 16:02

POŠTUJE ODLUKU, ALI...

Rakčević: Trebali su se informisati o povredi

Pivot crnogorske reprezentacije Mladen Rakčević kazao je da poštuje odluku selektora Ljubomira Obradovića da ga izostavi sa spiska igrača za kvalifikacione duele sa Srbijom i Islandom, ali da smatra da je trebao da ga pozove i informiše se o stanju njegove povrede. Obradović je danas objavio spisak igrača na kojem nema pivota rumunske Konstance.

Rakčević je kazao da je razočaran činjenicom da ga niko iz Saveza nije pozvao da pita o kakvoj se povredi radi, koliko je ozbiljna i kada se očekuje povratak na teren.

On je naglasio da poštuje odluku selektora i ukoliko smatra da povreda nije razlog njegovog izostavljanja sa spiska.

„Kao profesionalac poštujem odluku selektora i njegovo pravo da odluči koga će da pozove u reprezentaciju. Ukoliko me nije zvao zbog povrede nije mi jasno ko mu je rekao da sam povrijeđen jer tu informaciju nije dobio od mene, a ni od mog doktora, kao ni iz mog kluba. Odakle mu onda informacija da ne mogu igrati, jer sam se hipotetički mogao već oporaviti“, rekao je Rakčević agenciji MINA.

On je kazao da je prije mjesec i po povrijedio kolateralne ligamente koljena, navodeći da vjeruje da bi do okupljanja mogao biti spreman.

„Pošto je utakmica za četiri nedjelje procjene su da ću do tada biti spreman za igru. Razočaran sam jer smatram da sam kao igrač koji je od početka u reprezentaciji, koji ima najviše odigranih utakmica, zaslužio da me neko pozove i pita mogu li i hoću li biti spreman za start kvalifikacija“, rekao je Rakčević.

On je naglasio da je za reprezentaciju svoje države uvijek bio tu kada treba i da je na svakom meču davao maksimum.

„To će biti tako dok budem trebao reprezentaciji, spreman sam da se odazovem i igram, srcem i emocijom, kao što sam igrao od početka. Igram za svoju državu i nju nikad nijesam izjednačavao sa pojedincima. Reprezentaciji želim sreću u mečevima sa Srbijom i Islandom, svim srcem ću navijati za Crnu Goru“, rekao je Rakčević.

On je naglasio da je za njega igranje u reprezentaciji čast i da nikada u karijeri njegova želja nije bila sporna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније