Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 12. 2014. 08:39 >> 08:36

VOLTERING PORUČUJE

Crna Gora je najjača

Golmanka Njemačke, Klara Voltering, nakon poraza njene ekipe od Crne Gore (27:20) na Evropskom prvenstvu, čestitala je saigračicama iz Budućnosti na pobjedi i kazala da su “lavice” ipak kvalitetnije.

 

“Čestitam Crnoj Gori, ona je najbolja ekipa”, rekla je Klara Voltering na crnogorskom, a onda nastavila na engleskom jeziku.

“Prije meča smo znale da će nam biti teško, ali smo dale sve od sebe. Borile smo se i nije protivnicama bilo tako lako kako bi se zaključilo po konačnom rezultatu”, kazala je Njemica za Vijesti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније