Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

20. 12. 2014. 17:59 >> 18:24
17

ŠVEĐANKE PRIJETE

"Proklete Crnogorke treba prebiti"

Golmanka rukometne reprezentacije Švedske Filipa Iden poručila je uoči borbe za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Hrvatskoj, kako bi te "proklete Crnogorke trebalo prebiti".

"Te proklete Crnogorke bi trebalo prebiti", rekla je Iden, prenosi švedski portal "expressen.se".

Centralni bek švedske reprezentacije Dženi Alm mišljenja je da "lavice" ne zaslužuju bronzanu medalju, jer kako kaže, igraju rukomet koji ne cijeni.

"Ne mislim da Crna Gora zaslužuje bronzu. One igraju rukomet koji ne cijenim. Mislim da Norveška i Španija igraju bolji rukomet. Pa i mi same. Toliko puta prelaze granicu normalnog faula", objasnila je Alm.

Karter je istakla da imaju mnogo motiva za igru protiv naših djevojaka, pogotovo nakon grupnog meča i poraza od crnogorskog tima, koji ih je "skinuo" sa vodeće pozicije.

"Dobro je što opet igramo protiv njih, imamo mnogo motiva", zaključila je Alm.

Utakmica u Budimpešti za treće mjesto i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Hrvatskoj igra se sjutra s početkom od 15 sati i 30 minuta.

Biće to njihov drugi međusobni duel na šampionatu, nakon što je prvi u glavnoj rundi pripao crnogorskim rukometašicama 30:29. Obje selekcije igraće za drugu medalju na šampionatima Evrope.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније