Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

31. 03. 2015. 13:18 >> 13:11
2

ADŽIĆ PORUČIO

Respektuju Viborg, ali cilj finalni turnir

Budućnost respektuje Viborg i kvalitet danskog tima, ali želi da ispuni cilj i plasira se na finalni turnir, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

 

Budućnost i Viborg odigraće u nedjelju prvu utakmicu četvrtfinala Lige evropskih šampiona.

Adžić je kazao da u najvažnijim mečevima sezone neće moći da računa na Martu Žderić zbog smrtnog slučaja u porodici i Suzanu Lazović, koja se još nije oporavila od povrede.

“Bez Lazović i Žderić ulazimo u završni dio priprema za najvažnije mečeve u dosadašnjem dijelu sezone. Sve igračice Viborga su se oporavile i očekujemo ih u najjačem sastavu. Spremali smo se za najjači sastav danskog tima i spremni smo da odigramo na našem nivou i ispunimo cilj, a to je plasman na finalni turnir”, rekao je Adžić u izjavi za zvanični sajt podgoričkog kluba.

 On je kazao da mu je drago što će Viborg nastupiti u najjačem sastavu, navodeći da će ti dueli pokazati ko je bolji tim.

“Očekujem sjajne duele protiv danskog tima, koji nije pokazao pravo lice u posljednjim mečevima glavne runde Lige šampiona, jer nije lako igrati bez prvog pivota i jednog ili dva beka. Promijenili su trenera i dobili novu svježinu, ali kvalitetno se spremamo i znamo da je sve na nama. Ukoliko budemo odigrali na našem nivou, vjerujem da neće biti problema i da ćemo uspjeti da nametnemo ritam koji nama odgovara, odnosno da ćemo anulirati eventualne prednosti protivnika”, rekao je Adžić.

Viborg je trostruki prvak Evrope, koji od imenovanja Dragana Adžića za trenera Budućnosti nije slavio u međusobnim duelima

Budućnost je dobila četiiri posljednja meča.

Oktobra 2010. godine Budućnost je slavila 34:25 u Viborgu, a u Podgorici 32:24.

Slavila je i dvije godine kasnije u Viborgu 26:20, a pred svojim navijačima 26:23.

Posljednji put Viborg je, predvođen Bojanom Popović, slavio pred svojim navijačima u sezoni 2007/08 (36:29), dok je u Podgorici bilo neriješeno (31:31).

Nedjeljni duel Viborga i Budućnosti počeće u 16 sati i 50 minuta.

U ostalim četvrtfinalnim duelima, u subotu, sastaće se: Tiringer – Larvik, Baja Mare – Dinamo i Vardar – Đer.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније