Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

10. 06. 2015. 19:36 >> 19:33
46

UOČI MEČA

Bar: Navijači Srbije zapalili zastavu Albanije?

Nekoliko stotina navijača rukometne reprezentacije Srbije, iz Bara, pokušala je da uđe u dvoranu "Topolica" i podrži selekciju u meču protiv Crne Gore. Na trgu zapaljena zastava Albanije. Policija spriječila sukob navijača Crne Gore i Srbije, prenosi Mondo.

Kako prenosi Mondo, nekoliko stotina navijača Srbije, svi iz Bara (riječ je o navijačima Crvene zvezde i Partizana koji podržavaju Srbiju), okupili su se u danas popodne u centru Bara, a potom su probali da dođu do hale Sportskog centra "Toplice" gdje će biti odigrana utakmica rukometnih reprezentacija Crne Gore i Srbije, koja direktno odlučuje o plasmanu na Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016.

Reporter Modna iz Bara javio je da su navijači na trgu u Baru zapalili albansku zastavu, a potom uz pjesmu došli do hale. Međutim, Mondo nije objavio fotografiju.

Tamo su im pripadnici policije poručili da će u halu moći da uđu samo oni koji su ranije kupili ulaznice.

Potom je grupa navijača Crne Gore krenula ka srpskim, ali ih je policija rastjerala. Grupu navijača Srbije policija drži na oko 200 metara od hale, javlja reporter Monda.

 

Пратите нас на

Коментари46

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније