Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: O.Z. [ Beta ]

05. 07. 2016. 16:41 >> 16:27

VIMBLDON

Venus u polufinalu poslije sedam godina

Američka teniserka Venus Vilijams plasirala se u polufinale Vimbldona poslije punih sedam godina, pošto je danas u Londonu pobijedila Kazahstanku Jaroslavu Švedovu u dva seta, 7:6 (5), 6:2.

Petostruka šampionka Vimbldona nije dolazila do polufinala Gren slema na travi još od 2009, kada je u finalu izgugila od sestre Serene. Ona će u polufinalu igrati protiv Njemice Anđelik Kerber, koja je pobijedila Simonu Halep u dva seta, 7:5, 7:6 (2).

Vilijamsova je osma nositeljka, a Kerberova je četvrta.

"Prići mreži kao pobjednik na pozdrav sa protivnicom je moj cilj. Moj san. Volim da igram tenis. Oduvjek sam voljela. Slađe je kada pobjeđujete, ali pobjede i porazi vode do trenutaka kao što je ovaj. Ne može svaki trenutak da bude veliki. Osim ako nijeste Serena Vilijams, onda se to dešava često", rekla je 36-godišnja Vilijamsova uz osmjeh.

Na drugoj strani žrijeba u četvrtfinalima se sastaju šampionka Serena Vilijams i Anastasija Pavljučenkova, kao i Dominika Cibulkova i Elena Vesnina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније